Ziggo opzeggen

Stap 1: Jouw gegevens
Stap 2: Hoe wil je de brief verzenden?
Voornaam Achternaam
Straat Huisnummer
Postcode Plaats
 
Ziggo
t.a.v. Klantenservice
Postbus 43048
3540 AA Utrecht
 
Plaats, 15-06-2024
 
Betreft; opzeggen van mijn telecom abonnement
 
Geachte heer/mevrouw,
 
Via deze brief wil ik het telecom abonnement met onderstaande gegevens per Opzegdatum opzeggen.
 
Naam: Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnummer
Postcode + Plaats: Postcode Stad
E-mail: Email
 
De incassomachtiging dient tegelijkertijd te worden beëindigd.
 
Graag zie ik de bevestiging en de bijbehorende eindafrekening van deze opzegging tegemoet.
 
Met vriendelijke groet, 
 
Voornaam Achternaam

Ziggo opzeggen

Hoe kan ik mijn contact bij Ziggo opzeggen?

Wil je je contract bij Ziggo opzeggen? Dit kan eenvoudig via onze website. Er zijn verschillende opties om je contract bij Ziggo op te zeggen. Om te beginnen kun je gebruik maken van onze standaard brief. Je kunt deze brief gratis downloaden op onze website. Wij kunnen de brief ook voor je opsturen tegen een kleine vergoeding. Als je zelf de brief hebt ingevuld, dan kun je hem direct op de post doen en zo je contract bij Ziggo opzeggen. Eventueel kun jij de brief ook aangetekend verzenden. Een contract opzeggen kan ook door de aanbieder telefonisch te contacteren.

Waarom zou jij je contract bij Ziggo opzeggen?

Er zijn veel aanbieders op de markt aanwezig en veel aanbiedingen. Misschien heb je elders wel een beter abonnement gevonden en wil je daarom bij Ziggo opzeggen. Overstappen kan namelijk zorgen voor een flinke geldbesparing.

Kun je een contract bij Ziggo zomaar opzeggen en voor een andere aanbieder kiezen?

De opzegtermijn die je hebt bij Ziggo hangt af van je abonnement wat je hebt afgesloten. Vaak is het een maand. Er kan online op worden gezegd, je kunt bellen, maar je kunt het ook allemaal via ons regelen. Als je je abonnement bij Ziggo wil opzeggen en je contractperiode is nog niet afgelopen, dan moet je rekening houden met extra kosten die in rekening gebracht kunnen worden.

Waarom zou je via ons je contract bij Ziggo op willen zeggen?

De specialist in het opzeggen van je overeenkomst zijn wij! We weten precies hoe het allemaal in zijn werk gaat, we hebben jarenlang ervaring en voor een klein bedrag kun jij van onze expertise gebruik maken. Daarnaast zijn wij ook gemachtigd om je een opzeggingsgarantie aan te bieden als je via ons je Ziggo abonnement gaat opzeggen. Er wordt ook nog gratis juridische hulp aangeboden mocht dat nodig zijn. Opzeggen is bij ons 100% veilig, dus laat het aan ons over.