KPN opzeggen

Stap 1: Jouw gegevens
Stap 2: Hoe wil je de brief verzenden?
Voornaam Achternaam
Straat Huisnummer
Postcode Plaats
 
KPN
t.a.v. Opzeggen
Postbus 235
2400 AE Alphen a/d Rijn
 
Plaats, 24-07-2024
 
Betreft; opzeggen van mijn telecom abonnement
 
Geachte heer/mevrouw,
 
Via deze brief wil ik het telecom abonnement met onderstaande gegevens per Opzegdatum opzeggen.
 
Naam: Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnummer
Postcode + Plaats: Postcode Stad
E-mail: Email
 
De incassomachtiging dient tegelijkertijd te worden beëindigd.
 
Graag zie ik de bevestiging en de bijbehorende eindafrekening van deze opzegging tegemoet.
 
Met vriendelijke groet, 
 
Voornaam Achternaam

KPN opzeggen 

Hoe kan ik mijn contract bij KPN opzeggen?

Wil je je contract bij KPN opzeggen? Dit kan dan heel eenvoudig via onze website. Wij hebben een standaard brief en deze kun je gratis downloaden. Je hoeft dan alleen maar je gegevens in te vullen en de post op de post te doen en dan is het geregeld. Wij kunnen dit ook voor jou doen tegen een kleine vergoeding. Het is ook verstandig om de brief aangetekend te verzenden, dan weet je zeker dat zij hebben daar in ontvangst hebben genomen (omdat ze ervoor moeten tekenen).

Waarom zou je je contract bij KPN opzeggen?

Er bestaan veel aanbieders die dezelfde diensten als KPN aanbieden, maar vaak wel goedkoper of ze hebben mooie aanbiedingen. Dit kan de reden zijn dat jij denkt aan het contract bij KPN opzeggen. Vaak zijn er hoge kortingen mogelijk die jou de doorslag geven om over te stappen.

Kan je zomaar je contract bij KPN opzeggen en voor een andere leverancier gaan?

Je kunt je contract bij KPN opzeggen als de looptijd van het contract voorbij is. Als je bijvoorbeeld nog een aantal maanden diensten bij hen af zou nemen, en je wil toch het contract bij KPN opzeggen, dan moet je vaak een boete betalen. De hoogte van de boete hangt af van hoelang het contract nog loopt. Dit staat allemaal in de voorwaarden van je overeenkomst die je bij KPN hebt lopen.

Waarom zou je via ons je contract bij KPN willen opzeggen?

Wij zijn specialist op het gebied van het opzeggen van een overeenkomst. Wij kunnen voor jou een contract bij KPN opzeggen. Ook zijn we gemachtigd om jou een opzeggingsgarantie aan te bieden als je via ons je contract bij KPN wilt opzeggen. Maar dat is nog niet alles want wij bieden je ook gratis juridische hulp aan mocht dit nodig zijn.