Greenchoice opzeggen

Stap 1: Jouw gegevens
Stap 2: Hoe wil je de brief verzenden?
Voornaam Achternaam
Straat Huisnummer
Postcode Plaats
 
Greenchoice
t.a.v. Afdeling opzeggingen
Kruisplein 15
3014 DB Rotterdam
 
Plaats, 24-07-2024
 
Betreft; opzeggen levering van mijn abonnement Greenchoice.
 
Geachte heer/mevrouw,
 
Via deze brief wil ik het abonnement met onderstaande gegevens per Opzegdatum opzeggen.
 
Naam: Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnummer
Postcode + Plaats: Postcode Stad
E-mail: Email
 
De incassomachtiging dient tegelijkertijd te worden beëindigd.
 
Graag zie ik de bevestiging en de bijbehorende eindafrekening van deze opzegging tegemoet.
 
Met vriendelijke groet,
 
Voornaam Achternaam

Greenchoice opzeggen

Hoe kan ik mijn contract bij Greenchoice opzeggen?

Je contract bij Greenchoice opzeggen kan heel gemakkelijk op onze website. Je kunt namelijk gebruik maken van onze standaard brief die je geheel gratis kan downloaden opsturen. Je kunt er ook voor kiezen om ons brief op te laten sturen tegen een kleine vergoeding. Zodra deze is ingevuld kan je hem meteen per post opsturen om je contract bij Greenchoice op te zeggen. Als je dit met meer zekerheid wilt doen dan kan je deze brief ook aangetekend opsturen.

Waarom zou je je contract bij Greenchoice opzeggen?

Tegenwoordig zijn er velen aanbieders op de markt. En zo ook velen aanbiedingen. Als je zo om je heen kijkt, hoef je niet ver te zoeken om te weten dat overstappen zeer lonend kan zijn! Zo biedt de ene leverancier goedkoop stroom aan voor het eerste jaar en de ander biedt meer diensten aan voor hetzelfde bedrag. Er zijn zelfs leveranciers die je een cadeaubon willen geven bij een bepaalde webshop! Zo is er voor ieder wat wils.

Kan je zomaar je contract bij Greenchoice opzeggen en voor een ander leverancier gaan?

Als je je contract hebt uitgediend kun je kosteloos opzeggen. Heb je een contract van bijvoorbeeld 3 jaar en heb je pas 1 jaar van je contract uitgezeten? Dan brengt Greenchoice een opzegboete in rekening. De hoogte van deze boete vind je in de voorwaarden waar je mee akkoord bent gegaan.

Waarom zou je via ons je contract bij Greenchoice willen opzeggen?

Wij zijn een specialist in het opzeggen van jouw overeenkomst. Door de vele ervaringen die wij hebben met al onze organisaties in ons netwerk; weten wij precies hoe de vork in de steel zit. Je kunt dus voor een klein bedrag gebruik maken van onze expertise! Wij zijn dan ook gemachtigd om jou een opzeggingsgarantie aan te bieden als je via ons je contract bij Greenchoice wilt opzeggen. Ook bieden we gratis juridische hulp aan mocht dit nodig zijn. Wij werken al met meer dan 3000 organisaties samen die aangesloten zijn aan ons netwerk. Uiteraard doet u opzeggen bij ons geheel 100% veilig!